Fuldmuret hus

Fuldmuret hus – gør det rigtigt første gang

Er det første gang, I skal bygge hus? Så er der uden tvivl rigtig mange ting, I skal forholde jer til. Her er en ting dog helt sikkert: det kan ikke gøres om, og I kommer til at bruge rigtig mange timer i jeres nye hus. Hvis I vil gøre en god investering, der på alle måder betaler sig, skal I lade mig bygge et fuldmuret hus til jer. Det koster lidt mere at bygge et fuldmuret hus, men med indervægge i mursten kan I regulere temperaturen i boligen ved at akkumulere varme og kulde. På den måde får I vægge, der luner i vinterhalvåret og vægge, der virker kølende på en varm sommerdag. Dermed bliver det sundt at opholde sig i huset, da I får et komfortabelt indeklima.

En række uomtvistelige økonomiske gevinster samt et bedre indeklima

Et fuldmuret hus er altså et hus, hvor både indervægge og facade er muret op i tegl. Her sikrer man boligens beboere et suverænt indeklima samt en helt fantastisk holdbarhed. Selvom et fuldmuret hus vil være en smule dyrere end et almindeligt hus på grund af materialer og ekstra murerarbejde, er det klart en fordel, da I på sigt vil opleve en række fordele, som i sidste ender betyder, at den ekstra investering vil tjene sig selv ind igen inden for en kort årrække. For det første får I en række uomtvistelige økonomiske gevinster ved denne form for murerarbejde, både fordi et fuldmuret hus bruger mindre energi, da det er bedre isoleret, og desuden er det før omtalte indeklima beviseligt bedre i forhold til eksempelvis fugt. De usunde mikroorganismer som f.eks. råd og svamp kan ganske enkelt ikke vokse i mursten og dermed heller ikke i et fuldmuret hus.

Murstensvægge har ikke brug for yderligere behandling

Udover at et fuldmuret hus er den mest energivenlige løsning, er det også den mest miljøvenlige, da mursten helt og aldeles er et naturmateriale. Særligt holder murstenshuse markant længere, og så er der væsentligt mindre vedligehold krævet i forhold til et hus støbt i beton. Murstensvægge i et fuldmuret hus kan nemlig stå i rå form og har ikke brug for yderligere behandling med skrappe materialer. Derudover er murstenene brændte ved så høje temperaturer, at alt organisk materiale forsvinder. Dermed er I sikrede et solidt håndværk, der holder i mange år, hvis I vælger mig som jeres murer. Så hvis I står og skal bygge et fuldmuret hus i Viborg, Århus, Randers, Skive, Skals eller Hobro omegn, er jeg den rette for jer.

Vælg Murerfirmaet Lars Mogensen

Når I vælger Murerfirmaet Lars Mogensen, er I altid garanterede kvalitetsbevidst og solidt håndværk til gode priser. Jeg har mange års erfaring og succes med at bygge et fuldmuret hus helt fra bunden. Jeg har mange idéer og løsninger, hvis I har problemer eller mangler faglige input til jeres byggeprojekt, og jeg sætter en stor ære i, at resultatet lever fuldstændigt op til jeres forventninger. Jeg bliver derfor ikke tilfreds, før I er tilfredse med jeres fuldmurede hus.

Kontakt mig

Hvis I er overbeviste om, at det er mig, der skal hjælpe jer med at bygge jeres nye fuldmurede hus, er I velkommen til at kontakte mig i dag. Som erfaren murer sørger jeg altid for levere et godt håndværk til tiden.

Tlf: 51 84 53 93 – Email: murerfirmaet.mogensen@gmail.com