Funkishus nybyggeri

Funkisvilla – altid garant for den bedste kvalitet

Vil du gerne have et hus, som er et moderne svar på et traditionelt parcelhus? Så er det en funkisvilla, du skal bygge. En funkisvilla er en moderne form for arkitektur, som har rødder i 30’ernes enkle former. Det kombinerer det dernæst med en moderne tilgang til indretning af en familiebolig, og så er en funkisvilla mest kendt for sin upåklagelige funktionalitet og rene linjer. Den går nemlig i høj grad godt i spænd med den nordiske minimalisme. Den har kubiske former og oftest et fladt tag, hvilket gør det muligt for dig at udnytte hver enkelt rum i boligen fuldt ud uanset, om huset skal bygges i et eller to plan. Lad mig, Lars Mogensen, hjælpe dig med at bygge din funkisvilla.

En kompetent og erfaren murer til en konkurrencedygtig pris

Hos Lars Mogensen er du sikker på at få et murerarbejde med base i stor erfaring omkring funkisvillaer. Jeg tilbyder også murerarbejde til både større og mindre projekter, og du er altid garanteret en kompetent og erfaren murer til en konkurrencedygtig pris. Jeg kommer med glæde ud til dig i Viborg, Århus, Randers, Skive, Skals eller Hobro. Fordelen ved at bygge en funkisvilla med fladt tag er, at man med forskudte niveauer ikke vil opleve de samme udfordringer, der som regel opstår, hvis man har overetager, som primært udgøres af skråvægge. Desuden kan du få et flot lysindfald fra store, flotte vinduer, som tillader dagslys at lyse hele dit byggeri op uanset hvilket rum, du befinder dig i.

Udnyt det flade tag mest muligt

Vælger du at bygge en funkisvilla, står du foran et hav af muligheder, både når det kommer til indretningen af dit nybyggeri men også til selve den overordnede udformning. Der er nemlig gode muligheder for at udnytte det, at en typisk funkisvilla har fladt tag. Det kan du eksempelvis gøre med en lækker tagterrasse til de varme sommerdage eller ved at indrette udendørs rum, hvis din grund ikke er særlig stor. Du kan desuden indrette din funkisvilla med en kælder til ekstra værelser, vaskerum eller noget helt tredje. Dermed bliver der ikke spildt nogle kvadratmeter, hvis du bygger på en mindre grund med plads til knap så meget have.

Udspringer af funktionalismen med det enkle udtryk som kendetegn

Det der kendetegner en funkisvilla, er store vinduespartier og ens facadehøjde hele vejen rundt om huset – og så er det super stilrene luksushuse. Det typiske centrum i boligen er køkken/alrum og stuen med et fantastisk lysindfald, og så kan du få direkte udgang til terrassen. Typen ”funkisvilla” udspringer af funktionalismen med det enkle udtryk som kendetegnet. Man opbygger husene i kubistiske rum, og her får du spændende muligheder for at niveauforskyde de enkelte rum. På den måde får du altså disse optimale muligheder for at skabe et hus, der opfylder jeres behov, både inde og ude.

Kontakt mig

Jeg ser mig selv om en funkis-specialist, og jeg bruger min viden og store erfaring inden for byggeri af funkisvillaer til at skabe det mest stilrene hus, som passer perfekt til dig og din familie. Er du overbevist om, at det er mig, der skal varetage dit næste byggeprojekt, er du meget velkommen til at kontakte mig i dag. Med mig som murer er du garanteret et godt håndværk, der bliver leveret til tiden.

Tlf: 51 84 53 93 – Email: murerfirmaet.mogensen@gmail.com