Klinkearbejde

Lægning og opsætning af fliser

Er de gamle fliser i køkkenet slidte at se på, eller står I og skal have nye klinker i bryggerset? Så er det Lars Mogensen, I skal komme til. Hos mig får I en professionel håndværker på opgaven med lægning af fliser, og med min erfaring samt den rette know-how er I garanteret den rette hjælp med alt fra valg af materialer til opsætning af fliser. Jeg har renoveret en række hjem i Viborg, Århus, Randers, Skive, Skals eller Hobro med nye klinker og fliser, og derfor er I altid garanteret et kompetent stykke flisearbejde. Jeg går aldrig på kompromis med hverken økonomi og kvalitet, og I kan være sikre på, at jeg har ekspertisen og den rigtige pris, som matcher jeres behov ved opsætning af fliser.

Jeg har kompetencerne, erfaringen samt masser af gode idéer

De rigtige fliser og klinker er med til at definere et rum. Det kan være lige fra badeværelset, bryggerset, køkkenet samt vægge og gulve. Står I og skal i gang med lægning af fliser, har jeg kompetencerne, erfaringen samt en masse gode idéer til opsætning af fliser. Der findes nemlig et hav af muligheder og kombinationer, og måske er det både størrelsen på fliserne, materialet, farven og faconen, I skal have hjælp til. Når man arbejder med lægning af fliser, kræver det en uhyre præcision, hvis man gerne vil have slutresultatet til at være snorlige – og det skal det selvfølgelig være. Uanset hvilken størrelse, format og mønster fliserne har, sætter jeg en ære i at få fugeforløb og beskæringer til at gå pænt op i en højere enhed, og jeg nyder at arbejde med de bittesmå tolerancer, der er ved opsætning af fliser.

Er det fliser eller klinker, I skal have lagt eller opsat?

Inden man påbegynder opsætningen af fliser, kræver det altså, at man har gjort et godt forarbejde. Det afhænger det smukke resultat nemlig også i høj grad af. Her indeholder forberedelserne bl.a. underlaget, som fliserne og klinkerne skal ligge eller hæfte på. Men der er også forskel på, om det er klinker eller fliser, man skal lægge. Hvis det er fliser, som enten er fremstillet i sten, beton eller ler, er de ofte glaserede, og de er typisk ikke lige så stærke som klinker. Her er der også forskel på forskellige flisers slidstyrke og hårdhed. Klinker er brændt ved en høj temperatur af kalkfattigt, jernholdigt ler. Derfor er klinken også oftere trykstærk med stor hårdhed. Dette er grunden til, at klinker anvendes til gulvbelægning.

Jeg løser opgaven uanset underlagets begrænsninger

Når I kommer til Lars Mogensen, er I sikre på, at I får rådgivning med base i solid erfaring med opsætning af fliser og klinker, og jeg rådgiver ligeledes gerne om hvilken klinke eller flise, som er bedst egnet i jeres projekt. For mig handler det at være en dygtig murermester også om at kunne rådgive, men valget er selvfølgelig altid jeres. Når I vælger mig, kan I være sikre på, at jeg altid løser opgaven med lægning af fliser uanset hvor ujævnt et underlag, de skal lægges på. Her sørger jeg altid for at forbehandle underlaget, så det er perfekt før, at jeg påfører fliseklæber. Her går jeg aldrig på kompromis med kvaliteten, da det ikke kan betale sig, men jeg kæler til gengæld gerne lidt for detaljerne.

Kontakt mig

Er I overbeviste om, at det er mig, der skal varetage jeres projekt med lægning af fliser? Så er I meget velkommen til at kontakte mig. Med mig som murer er I garanteret et kompetent flisearbejde og godt håndværk til tiden.

Tlf: 51 84 53 93 – Email: murerfirmaet.mogensen@gmail.com