Renovering af hus

Står dit hus over for en total renovering?

Det er vigtigt at forventningsafstemme inden man påbegynder et byggeprojekt af større karakter, hvor et realistisk budget ligges og hvornår projektet skal stå færdigt. Dette er alfa omega for et vellykket resultat i sidste ende.

Murerfirmaet Lars Mogensen har mange års erfaring med typer af restaureringsprojekter inden for murerfaget.

En klart defineret plan giver dig overblikket for hvor langt vi sammen er med projektet og at have en plan for projektet sikrer vi opnår det bedst mulige resultat. Derfor kan der være en række fordele ved at foretage en total renovering af ældre huse. For det første giver det nyt liv til huset, da en sådan modernisering, giver det gamle hus nye funktioner samme tid med at du får en mere tidssvarende bolig, som giver dig lysten til at bliver boende. Desuden øger det også husets værdi, som gør det langt mere attraktivt på boligmarkedet senere hen, hvis et eventuelt salg skulle blive aktuelt.

I andre tilfælde er dine behov måske ændret efter mange år i det samme hus. Det kan være i forbindelse med en familieforøgelse eller at børnene er fløjet fra reden, som ofte er lig med luft i budgettet og mere tid til nye projekter som en total renovering.

Sammen finder vi den bedste løsning

Når det gælder en renovering og istandsættelse af huse, kan Murerfirmaet Lars Mogensen lave alt lige fra sokkel til badeværelse. Så kom blot med dine ønsker eller drømme, så finder jeg en holdbar og flot løsning hertil.

Jeg rummer gode kompetencer, der spænder bredt inden for netop dette område. Jeg kan støbe sokler, lægge klinker, rive gammelt ned og bygge nyt op og har tidligere lavet lignende arbejde i områderne omkring Randers, Århus, Viborg og Skals.

Har huset brug for den helt store tur, laver jeg også gerne en gennemgribende restaurering, så boligen bliver så god som ny. Har du brug for idéer til, hvordan netop dit nye badeværelse eller lignende skal se ud eller kan bygges/renoveres på den mest smarte måde, så kig ind forbi, så kan vi sammen finde den helt rigtige løsning, der matcher dine behov og ønsker.