Vådrumssikring

Effekten ved vådrumssikring

Størstedelen af ældre byggerier har enten ikke fået fortaget en vådrumssikring eller også er dette udført forkert. Resultatet af en forkert sikring af vådrum, er dannelse af skimmel og mug på fliser og vægge, som med tiden danner lugtgener i det pågældende rum. Herudover kan dannelse af skimmelsvamp resultere, afhængigt af problemets omfang, i en allergiske reaktion for personerne der bor i byggeriet.

Vådrumssikring af badeværelser og vandbelastende rum

Murer Lars Mogensen udfører vådrumssikring i badeværelse og bryggers med stor ekspertise og kan tilbyde flere forskellige holdbare løsninger afhængigt af jeres budget, behov og ønsker til projektet.

”Jeg har mange års erfaring inden for sikring af vådrum i alle former for vandbelastende rum. Sammen kan vi finde den ideelle løsning for netop jeres badeværelse eller bryggers. Når man foretager vådrumssikring er det vigtigt at man benytter de rigtige materialer for at opnå det ønskede resultat. Jeg benytter udelukkende godkendte materialer til vådrum og kan skabe et godt resultat ved alle badeværelset elementer, som badekar, bruseniche og håndvask.”

Interesseret i at høre mere? Kontakt mig allerede i dag, sammen finder vi den bedste løsning for netop dig.