Facaderenovering

Facadeisolering i Viborg og omegn

Uanset dine ønsker om enten en dybdegående eller en overfladisk renovering, tilbyder jeg facadeisolering og -renovering, hvor jeg går ind og styrker murværket i dit hus. Hos Murer Lars Mogensen får du enhver form for facadeisolering, og dit hus vil blive lige som nyt. Vi er alle klar over, at ens hus’ facade er noget af det første, man ser, når man ankommer til ens ejendom. Det er uanset, om det er ens hjem, om det er en virksomhed, eller om det er en institution. Derfor er det uhyre vigtigt, at den tager sig pænt ud og virker velholdt.

Den ideelle løsning hvis din facade trænger til nyt liv

Det kan desværre skade murværket og ligefrem hele huset, hvis man ikke udfører en facaderenovering, da eventuelle skader kan nå at brede sig. Jeg, Lars Mogensen, har stor erfaring med facaderenovering og facadeisolering, og derfor kan jeg få næsten enhver gammel eller slidt bygning til at se ud som et nyt hus. Jeg kan ikke alene tilbyde en solid facadeisolering af høj kvalitet men også professionel rådgivning forud for selve isoleringen og facaderenoveringen. Derfor har jeg naturligvis den ideelle løsning, hvis din facade trænger til nyt liv, eller hvis dit hus har behov for en bedre isolering.

Den nødvendige viden og de rette kompetencer

Facaden på et hus er førstehåndsindtrykket, og derfor er det vigtigt, at det ser ordentligt ud, da en pæn facade beretter om et hus, der er passet med omtanke. Derudover øger det også chancen for at sælge huset senere hen, da det kommer til at fremstå velholdt. Jeg har i mange år arbejdet med facadeisolering og –renovering på mange forskellige nye og gamle bygninger i både Viborg, Århus, Randers, Skive, Skals eller Hobro. Så står du med en beskadiget facade, eller trænger den blot til en flot opfriskning, ligger jeg inde med den nødvendige viden og de helt rette kompetencer til at udbedre skaderne og give nyt liv. Jeg kan ligeledes lave nye fuger i både en klassisk og moderne stil.

Jeg tilbyder også moderne isolering med Skalflex materialer

Oplever du revner i murværket, falmer husets ydre maling hurtigt, eller er der afskalninger eller revner i husets sokkel, kan jeg reparere skaderne og finde en langtidsholdbar og professionel løsning. Fordi min erfaring inden for facadeisolering er stor, gør det mig også i stand til at tilbyde moderne isolering med Skalflex-materialer, som er blandt markedets førende inden for udvendig isolering af huse. Det kan sagtens svare sig at få lavet en facadeisolering af huset, da denne modernisering skal ses som en investering på lang sigt. Den er med til at minimere dit energiforbrug i huset konstant samtidigt med, at det øger husets værdi.

Kontakt mig

Føler du dig overbevist om, at det er mig, som skal hjælpe dig med at varetage arbejdet omkring dit næste byggeprojekt? Så er du meget velkommen til at kontakte mig i dag. Som erfaren murer sørger jeg altid for at levere godt håndværk til tiden.

Tlf: 51 84 53 93 – Email: murerfirmaet.mogensen@gmail.com