Nybyggeri og tilbygning

Nybyggeri eller tilbygning – Lars Mogensen garanterer godt håndværk

Det er en ret så stor beslutning at gå i gang med nybyggeri og tilbygning. Nogle vil nok sige, at det er den største beslutning i ens liv. Derfor er det også vigtigt, at man ikke går i gang med projektet alene. Tal derfor med mig, da jeg ved, hvad det kræver at komme godt fra start ved et nybyggeri eller en tilbygning. Jeg kan garantere jer, at I er i gode hænder, når I vælger at skabe jeres drømmehjem i samarbejde med mig. Jeg mener, at det er en investering i fremtiden, når man vælger at bygge et nyt hus, og her kan man få den rette kombination af udsøgt kvalitet og håndværk tilført arkitektur og indretning efter jeres helt egen smag.

Et håndværk med en optimal finish samt en høj gensalgsværdi

Når I vælger mig til eksempelvis jeres nybyggeri i Århus, er I altid sikre på, at jeg vil lytte til jeres tanker og idéer, så I er sikre på at ende med et unikt hus, som afspejler jer og det sted i livet, I befinder jer. Jeg sørger desuden for, at jeres hus er slidstærkt, da jeg bygger det af kvalitetsmaterialer, og så går jeg højt op i at udføre et håndværk, der har en optimal finish samt en høj gensalgsværdi. På den måde kan I roligt læne jer tilbage og nyde det endelige resultat med ro i maven om, at I har lavet en sikker investering for jeres families økonomi og trivsel.

Jeg skaber jeres ønskehus fra indretning til udformning

Om det er nybyggeri i Århus, nybyggeri i Viborg eller et helt tredje sted, så sørger jeg for at skabe jeres ønskehus fra indretning til udformning uanset placering. Jeg kan hjælpe jer, hvis I bor i nærheden af Viborg, Århus, Randers, Skive, Skals eller Hobro, og bor i uden for disse områder, kan vi helt sikkert finde en løsning også. Min målsætning er at bruge så meget tid på at lytte og forstå jeres unikke behov som muligt, og derfor bygger jeg heller aldrig to huse eller tilbygninger, der er helt ens. Jeg kan derfor hjælpe jer med at omformulere jeres drømme og håb til mursten i et udtryk, der absolut kommer til at gøre indtryk.

Byggeprocessen skal være en god oplevelse

Nybyggeri er uden tvivl vejen frem. Her er I nemlig også sikret i fremtiden. Jeres hjem kommer til at overholde alle miljøforskrifter, det kræver nærmest ingen vedligeholdelse, og så holder det prisen bedre end tilsvarende ældre huse. Når I vælger Lars Mogensen, ønsker jeg, at I får det bedste og flotteste hus, og det skal samtidigt være en oplevelse, I kan tænke tilbage på og huske på glæderne hver gang, at byggeprocessen når en ny fase. Her er det selvfølgelig en selvfølge, at jo færre bekymringer, man oplever i en byggeproces, jo bedre bliver oplevelsen.

Kontakt mig

Står I eksempelvis og skal lave en tilbygning i Viborg eller en tilbygning i Århus, så kan I roligt kontakte mig. Jeg står klar til at hjælpe jer med alt, I har brug for i byggeprocessen. Som erfaren murer sørger jeg altid for at levere et godt håndværk til tiden.

Tlf: 51 84 53 93 – Email: murerfirmaet.mogensen@gmail.com