Omfugning af murværk

Omfugning af murværk

Et murværk er overordnet set lavet af stærke konstruktioner, som skal kunne modstå store kræfter. Derfor er der også mange forskellige typer af denne slags byggeri rundt om i landet og ligeledes i hele Skandinavien, fordi de netop har forskellige robustheder. Men selv de stærkeste konstruktioner er på et tidspunkt nødt til at blive vedligeholdt, og det gælder blandt andet for fugerne i et murværk. Det er her, du skal komme til mig. Hos Lars Mogensen har du mulighed for at bestille omfugning af dit murværk, så du kan give dit hus eller bygning nyt liv igen.

Negative følger som resultat af nedbrydning med tiden

Med tiden kan man opleve, at der opstår sprækker i fugerne, eller at de på anden vis bliver brudt ned. Er det indledende revner og huller, har det ikke de store konsekvenser for murværket. Men man kan opleve negative følger som resultat af nedbrydningen med tiden. Nedbrydningen sker ved, at vind og vejr med tiden har mulighed for at finde vej gennem fugernes revner. Her kan vandet ske at kondensere inden for murværket, og dette kan føre til fugtskader, som på ingen måde er hensigtsmæssigt for dit murværk eller hus. Derfor er det vigtigt, at du ikke lader det stå til. Her kan jeg anbefale, at du undersøger omfugning af dit murværk, da en omfugning vil gøre dit hus mere sikkert i fremtiden.

Fungerer som bindeled mellem stenene og har en bærende funktion

Fugerne fungerer både som bindeled mellem stenene, men de har også en bærende funktion i dit murværk. Derfor bør du ikke udskyde omfugning, da dette kan forværre tilstanden på fugerne i mellemtiden. Som murer har jeg stor erfaring med omfugning af fuger, og derfor kan du trygt overlade dette til mig. Ved omfugning starter jeg med at fjerne de gamle fuger, og derefter renser jeg de delvist tomme fuger, hvilket er en vigtig del af selve processen. Dernæst vander jeg murstene og fugerne, så den nye mørtel hæfter bedre, når den lægges. Det næste skridt ved omfugning er at lave de nye fuger, og disse kan fås i alverdens farver og forskellige typer af mørtel. Her anbefaler jeg altid en god en af slagsen. Til sidst fylder jeg fugerne med den rette mørtel og sørger for, at der ikke opstår hulrum eller små områder uden mørtel.

En pæn facade beretter om et hus, der er passet med omtanke

Lars Mogensen er et murerfirma, der har rigtig meget ekspertise inden for omfugning af murværk. Jeg sætter en ære i at levere kompetent omfugning, og jeg har altid den ideelle løsning på jeres behov. Facaden på et hus er førstehåndsindtrykket, man får, og derfor er det vigtigt, at det ser ordentlig ud, fordi det beretter om et hus, der er passet med omtanke. Derudover kan det også øge chancen for at sælge huset senere, da det fremstår velholdt. Jeg har i mange år arbejdet med omfugning af murværk på mange forskellige nye og gamle bygninger både i Viborg, Århus, Randers, Skive, Skals eller Hobro. Derfor ligger jeg inde med den nødvendige viden og kompetencer til at udbedre dit murværk med omfugning.

Kontakt mig

Er du blevet overbevist om, at jeg er den rette til at overtage dit projekt med omfugning af murværket, er du meget velkommen til at kontakte mig i dag. Jeg garanterer dig et godt håndværk til tiden.

Tlf: 51 84 53 93 – Email: murerfirmaet.mogensen@gmail.com